top of page

Kitten beleid

 

Cattery Forelsket is een kleinschalige cattery die zich volledig focust op het fokken van gezonde Noorse Boskatten en daarnaast proberen wij om de officiële rasstandaard (FIFE) zo dicht als mogelijk te banderen. Echter zal gezondheid altijd de prioriteit hebben!

 

Onze katten groeien op in een huiselijke sfeer waarbij aandacht en liefde voorop staan. Voor ons is het zeer belangrijk dat de kittens zullen opgroeien tot volwaardige huisgenoten die volledig gewend zijn aan de dynamiek binnen het huishouden. Wij zien onze katten niet slechts als een huisdier, maar wij behandelen ze als onze beste vrienden!

 

Met voorgaande in ogenschouw genomen zult u begrijpen dat wij op zoek zijn naar de best mogelijke ‘forever homes’ voor onze katten. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze katten, dan zouden wij graag wat meer over u (en uw huishouden) te weten komen, dit bij voorkeur door een persoonlijke ontmoeting met zowel ons, als uw mogelijk nieuwe huisgenoot!

 

Wat krijgen onze kittens mee? 

Uw nieuwe vriend mag verhuizen vanaf ongeveer 13 weken. Hij / zij zal volledig ingeënt en ontwormd zijn en zal tevens gechipt worden. Daarnaast zullen de kittens alleen verhuizen als wij de perfecte nieuwe eigenaren hebben gevonden! Tot slot krijgen zij allen het volgende mee:

 

  • Stamboom (Mundikat)

  • Europees paspoort

  • Kitten pakket

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze kittens, of bent u op zoek naar meer informatie, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

Naam:

Email:

Onderwerp:

Bericht:

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page